ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η διανομή προϊόντων στο Παμπελοποννησιακό

Συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο  η διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ -στους δικαιούχους και μόνο του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) και του Δήμου Πατρέων (αφορά περίπου 6.000 οικογένειες του προγράμματος). 

Ήδη από την πρώτη μέρα της διανομής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, οι δικαιούχοι στήθηκαν από τα ξημερώματα στην ουρά, κάτι που αναμένεται να επεναληφθεί Δευτέρα – Τρίτη, οπότε συμπληρώνεται η διανομή, η οποία γίνεται σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Οι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα την ημέρα της διανομής,  θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την  εγκεκριμένη αίτηση από την ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ, καθώς και την ταυτότητά τους.

Όσοι δεν  έχουν εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση, θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα, από σήμερα, με την ταυτότητά τους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Κοραή 5) ή στα κεντρικά Γραφεία του ΚΟΔΗΠ – Γούναρη 76 στο ισόγειο (υπεύθυνος Μίνως Σταμάτης),  ώστε να ενημερωθούν για τον αριθμό της αίτησής τους και για την ημέρα που θα παραλάβουν τα προϊόντα.

Σε περίπτωση  αδυναμίας προσέλευσης του δικαιούχου στη διανομή, ο παραλαβών θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ, δημόσιες υπηρεσίες, ή την αστυνομία) και βέβαια την  ταυτότητά του και όχι του δικαιούχου.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων (6.000 περίπου οικογένειες, που αναλογούν σε 12.000 περίπου άτομα) και  επιπλέον επειδή  θα διανεμηθούν και νωπά-ευπαθή προϊόντα (κοτόπουλο και φέτα), ο ΚΟΔΗΠ ζητά από τους δικαιούχους την κατανόησή τους, να συνεργαστούν με τους εργαζόμενους του ΚΟΔΗΠ και του Δήμου, να τηρήσουν τις οδηγίες μας, για  μία αξιοπρεπή διανομή.

Σχόλια:
patrasnews.com

Leave a Comment
Share
Published by
patrasnews.com

Recent Posts

Πάφος – Απόλλων Λεμεσού (LiveScore)

Πάφος - Απόλλων Λεμεσού (LiveScore)

1 month ago

Πορεία φοιτητών στην Πάτρα κατά των ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Κινητοποιήση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί στην Πάτρα, σύμφωνα με το Φοιτητής…

4 months ago

Πάτρα: 33 χρόνια από την άγρια δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα

Συγκέντρωση στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας Βουδ, Συμπληρώνονται σήμερα 9 Ιανουαρίου, 33 χρόνια από την…

4 months ago

ΣΟΚ: Νεκρός ηλικιωμένος! Έπεσε στο αναμμένο τζάκι και κάηκε!

Η κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου για καπνούς σε σπίτι στις Νερατζιές Αιγιαλείας, αποκάλυψε…

4 months ago

Πάτρα: Απειλούσε νεαρή μέσω facebook

Πάτρα: Ο 29χρονος δράστης παρά τις μηνύσεις που έχει δεχθεί από την γυναίκα, δεν έχει…

4 months ago

Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων στην Πάτρα / ΕΙΚΟΝΕΣ

Έντονη κυκλοφοριακή κίνηση στο σημείο Καραμπόλα με 5 αυτοκίνητα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα…

4 months ago