ΠΑΤΡΑ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ολα όσα συνέβησαν με την απόπειρα αρπαγής 15χρονης!

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Άγνωστος άντρας φέρεται να επιχείρησε να απαγάγει 15χρονη και να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του. το απόγευμα της Κυριακής στην Πατρών- Κλάους.
Με βάση την καταγγελία, όλα συνέβησαν στις 6 το απόγευμα όταν η 15χρονη επέστρεφε σπίτι της. Στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο και ο οποίος της ήταν άγνωστος, την άρπαξε από το χέρι και άρχισε να την τραβάει. Η 15χρονη έβαλε τις φωνές και έγινε αντιληπτή από θαμώνες καφενείου, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να πατήσει γκάζι και να εξαφανιστεί.

Hανήλικη δεν μπορούσε να ηρεμήσει και μάλιστα κάποιοι γνωστοί Πατρινοί – θαμώνες καφενείου, την πλησίασαν και προσπάθησαν να την καθησυχάσουν. Μάλιστα ένας εξ αυτών, την πήγε και στο σπίτι της. Η κοπέλα έκλαιγε συνεχώς. Σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων, το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει σε στενό προς την οδό Λαγκαδά και εκεί ο οδηγός περίμενε μέχρι που εμφανίστηκε η ανήλικη και την τράβηξε μέσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κανείς δεν γνωρίζει αν έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία ή μήνυση από την πλευρά των γονέων της 15χρονης. Ωστόσο το περιστατικό αναστάτωσε την γειτονιά, αφού η κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ!

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories