ΠΑΤΡΑ: Μόνο ξύλο δεν έπεσε στα Δικαστήρια! Χαμός με δύο πρώην!

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Μόνο …ξύλο δεν έπεσε σε δικαστική αίθουσα συνεδριάσεων του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Πάτρας πριν από λίγες ημέρες. Όλα αυτά στη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης διατροφής που την έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν καθώς η ιδιομορφία της είναι πως δεν πρόκειται για απαίτηση – ως συνήθως – μάνας προς πατέρα, αλλά… πατέρα προς τη μάνα! Όλα αυτά καθώς εκείνη ήταν που εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη αφήνοντας πίσω της τον πρώην άνδρα της με τα δύο παιδιά τους των οποίων την επιμέλεια ανέλαβε εκείνος με τη συγκατάθεση της μάνας. Όμως αυτό είχε οδηγήσει στο πρώτο τους δικαστήριο για τη διατροφή. Καθώς ο άνδρας διεκδικούσε καταβολή χρημάτων για το μεγάλωμα των παιδιών, αφού η δουλειά της, της επέτρεπε να έχει μεγαλύτερο εισόδημα.

Στην προηγούμενη δίκη όμως που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο, η σύζυγος προσκόμισε έγγραφα αποδεικνύοντας ότι λόγω της κρίσης είχε προβλήματα στην εργασία και το εισόδημά της ελαχιστοποιήθηκε τραγικά, με αποτέλεσμα και σε εκείνη την επίσης επεισοδιακή δίκη να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής διατροφής. Όμως ο πατέρας επανήλθε δικαστικά φέρνοντας στοιχεία στο προσκήνιο. Στοιχεία που αφορούσαν στην «μεγάλη» ζωή που η πρώην γυναίκα του έκανε με το νέο της σύντροφο. Ταξίδια, φαγητά σε πανάκριβα εστιατόρια της Αθήνας, νυχτερινές διασκεδάσεις, ακόμα και ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο πολυτελείας που παρά τα νέα μέτρα και τα νέα τέλη κυκλοφορίας, η ίδια έσπευσε να αποκτήσει. Όμως τους τελευταίους μήνες, η πρώην σύζυγος δεν είχε δώσει… δεκάρα τσακιστή για τα παιδιά της. Ούτε καν να αγοράσει για αυτά κάτι από μόνη της, όπως την κατηγόρησε ο πρώην σύζυγος, υποστηρίζοντας πως τα έχει εγκαταλείψει πλήρως. Οι ισχυρισμοί όμως οδήγησαν σε απίστευτη ένταση μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Ζει άνετα, αλλά γλίτωσε τη διατροφή…

Η πρώην σύζυγος επέμενε στην αδυναμία της να επιβιώνει, προσκομίζοντας αποδεικτικά για το ελάχιστο εισόδημά της. Και ο πρώην την κατηγόρησε ότι τα περισσότερα έσοδά της είναι «μαύρα»! Η ίδια το αντέκρουσε υποστηρίζοντας απλώς ότι… ζει με τον άλλο άνδρα σε μεγάλο σπίτι και έχει από εκείνον εξασφαλισμένα όλα τα προσωπικά της έξοδα. Και παρά τις όποιες επιπλέον αντιδράσεις και φωνές του πρώην συζύγου, για άλλη μία φορά το δικαστήριο δικαίωσε την μητέρα. Και δεν την υποχρέωσε να καταβάλλει διατροφή κάθε μήνα για τα παιδιά.

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories