ΠΑΤΡΑ: Θέση εργασίας στην INTERAMERICAN

ΠΑΤΡΑ: Θέση εργασίας στην INTERAMERICAN

Αν διαθέτετε δυναμική προσωπικότητα, σας αρέσει η επικοινωνία και επιθυμείτε να διακριθείτε σε ένα επάγγελμα με αναγνώριση, κύρος και προσφορά στην κοινωνία, η INTERAMERICAN σας προσφέρει προοπτικές για δυναμική επαγγελματική εξέλιξη στο χώρο της ασφάλισης και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών!

Η θέση σας ως Σύμβουλος INTERAMERICAN

Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Η δουλειά σας, λοιπόν, είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος θα σταθείτε δίπλα σε διαφορετικούς ανθρώπους, συζητώντας και προτείνοντας λύσεις για μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν, όπως η σύνταξη και η εξασφάλιση της υγείας τους, το μέλλον, η προστασία της περιουσίας τους και η αποκατάσταση των παιδιών τους. Θα είστε ο σύμβουλός τους, ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό τους, με γνώση και κατανόηση.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, θα έχετε ανεξαρτησία κινήσεων και πρωτοβουλία αλλά και την υποστήριξη της INTERAMERICAN σε κάθε σας βήμα.

Η INTERAMERICAN σας επιβραβεύει με ένα εξαιρετικό σύστημα αμοιβών, παροχών και επαγγελματικών διακρίσεων. Αναλαμβάνει την εκπαίδευση και εξειδίκευσή σας. Έχει αναπτύξει μοναδικά εργαλεία για την δουλειά σας, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνογνωσία και πρωτοποριακές ηλεκτρονικές εφαρμογές. Επιπλέον, σας προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαιδευτικά ταξίδια.

Προσόντα για την θέση Συμβούλου

  • Δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητας κατανόησης των καταναλωτών
  • Ομαδικό πνεύμα και πάθος για την επίτευξη των αποτελεσμάτων
  • Ακεραιότητα, υπευθυνότητα και αναπτυγμένη ικανότητα οργάνωσης
  • Πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής
  • Γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Πιστοποίηση Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Τύπου Α (θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν)
  • Επαγγελματική προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων

Παροχές

  • Μηνιαία αμοιβή και bonus παραγωγικότητας
  • Συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση
  • Δυνατότητα ένταξης στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERAMERICAN
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαιδευτικά ταξίδια

Η INTERAMERICAN σήμερα

Η INTERAMERICAN είναι μια εταιρία με περισσότερο από 45 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται για την καινοτομία τους, αλλά και ιδιόκτητες υποδομές Υγείας και Βοηθείας.

Η INTERAMERICAN έχει καταβάλλει για αποζημιώσεις και πληρωμές περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ευρώ, την τελευταία δεκαετία. Διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου ACHMEA, που κατέχει την πρώτη θέση στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη.

Το Κεντρικό Γραφείο INTERAMERICAN στην Πάτρα

Είναι ένα απο τα 7 ταχέως αναπτυσσόμενα direct-management Γραφεία του Ομίλου, με σύγχρονη φιλοσοφία και εκπαίδευση. Από το 2017, υιοθετεί ένα πρωτοποριακό πλαίσιο ανάδειξης στελεχών, στη σημερινή ασφαλιστική αγορά, που εξελίσσεται συνεχώς σε τεχνολογικό και επιστημονικό επίπεδο.

Αποστολή βιογραφικών ΕΔΩ.

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Πάτρα, πατήστε εδώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΔΩ.

Σχόλια:

more recommended stories