Κάτι η Πρωτομαγιά και η αργία, κάτι η υψηλή θερμοκρασία, γέμισαν τις παραλίες γύρω από την Πάτρα.

Το πράγμα φαινόταν από το πρωί της Τρίτης. Στους άδειους σχεδόν δρόμους της πόλης από τις 12 και μετά συναντούσες αρκετούς νεαρούς και νεαρές που με μία τσάντα στον ώμο και έχοντας ήδη φορέσει από κάτω το μαγιό τους, πηγαίναν στις στάσεις του υπεραστικού ΚΤΕΛ ή στον προαστιακό.

Οι παραλίες έτσι του Ρίου, του Καστελόκαμπου και του Αγίου Βασιλείου είχαν αρκετό κόσμο, όμως ακόμα περισσότερο είχαν αυτές της δυτικής Αχαΐας που φημίζονται για τα πιο ζεστά τους νερά.

Η ουσία είναι ότι το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τους περισσότερους από εμάς και ορισμένοι έχουν κάνει ήδη τα μπάνια τους και τις πρώτες τους βουτιές.

Ο Μάης έφερε μαζί του και το καλοκαίρι - Κόσμος στις παραλίες της Πάτρας (pics)

Τα παιχνίδια έτσι στην παραλία ξεκίνησαν, ενώ κοινό στοιχείο αυτής της εποχής είναι τα γυμνασμένα κορμιά από την δουλειά που έχει προηγηθεί όλους τους προηγούμενους μήνες στα γυμναστήρια και η προσπάθεια όλων σχεδόν για να δει ο ήλιος το κορμί τους και να πάρει λίγο μαύρισμα. Α… και για να μην τους ξεχάσουμε.

Υπάρχουν και ορισμένοι κάπως πιο αραχτοί που κάθονται όπου βρίσκουν σκιά για να πιουν καμιά μπύρα, βλέποντας την θάλασσα από μακριά, περιμένοντας να ζεστάνουν κάπως τα νερά για να τσαλαβουτήσουν στα κύματα.

Όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι έφτασε από τον Μάη και καλώς μας ήρθε!

 

Ο Μάης έφερε μαζί του και το καλοκαίρι - Κόσμος στις παραλίες της Πάτρας (pics) Ο Μάης έφερε μαζί του και το καλοκαίρι - Κόσμος στις παραλίες της Πάτρας (pics) Ο Μάης έφερε μαζί του και το καλοκαίρι - Κόσμος στις παραλίες της Πάτρας (pics)
patrasevents.gr