Αρκετό κόσμο είχε το βράδυ του Σαββάτου η Πάτρα αφού σε πολλά από τα στέκια της πόλης επικράτησε το αδιαχώρητο.

Οι φοιτητές έχουν επιστρέψει για τα καλά στην Πάτρα, όπως και όλοι όσοι είχαν πάει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ ήδη έχουν ανοίξει στην πλειοψηφία τους τα περισσότερα νυχτερινά καταστήματα για την φετινή χειμερινή σαιζόν.

Όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με την υπέροχη βραδιά που είχε το Σάββατο, οδήγησαν τους Πατρινούς έξω από τα σπίτια τους, πηγαίνοντας είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε ακόμα για κανένα μεζέ.

Ήταν το πρώτο Σαββατόβραδο του φθινοπώρου που η Πάτρα είχε τόσο κόσμο, μετά το τέλος του καλοκαιριού και είναι χαρακτηριστικό ότι με δυσκολία μπορούσε κανείς να βρει τραπέζι στα καταστήματα της Τριών Ναυάρχων, της Ρήγα Φεραίου, αλλά και της Αγίου Νικολάου.

«Τίγκα» από κόσμο ήταν και το κλασικό στέκι των φοιτητών της νεολαίας, ο πεζόδρομος της Ηφαίστου, όπου τα τραπεζάκια των καταστημάτων γέμισαν, όπως και η ευρύτερη περιοχή της Γεροκωστοπούλου.

Ο κόσμος, έτσι, της Πάτρας έχοντας αφήσει πίσω του το καλοκαίρι και προετοιμαζόμενος για τον χειμώνα που έρχεται είχε την ευκαιρία να απολαύσει μία από τις τελευταίες πιθανότατα καλοκαιρινές βραδιές…

patrasevents