ΠΑΤΡΑ: Αγριο ξύλο σε γάμο! Ο “πεθερός” δεν πλήρωνε και έπαιξε τις μπουνιές με τον γιο του!

Το έλα να δεις έγινε το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης η οποία πραγματοποιήθηκε σε χώρο εστίασης στην περιοχή της κάτω Αχαΐας.
Η έλευση των νεόνυμφων και τα χειροκροτήματα σε τίποτα δεν προμήνυαν αυτό που θα ακολουθούσε καθώς η συνέχεια ήταν η απόλυτη επικύρωση του λαϊκού στίχου που θέλει «ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο…»

Ο γάμος άρχισε να …στραβώνει την ώρα που ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε να πει δυο κουβέντες για τα παιδιά. Τότε όλοι περίμεναν να ακούσουν ευχές και λόγια στήριξης, αλλά προς διάψευση όλων, από την πρώτη φράση, ο πατέρας του γαμπρού φρόντισε να δείξει τις προθέσεις του.

Κάλεσε τα παιδιά να αναλάβουν τις ευθύνες τους, θυμίζοντας τους πως είναι δύσκολοί καιροί . Μάλιστα τους ζήτησε ως απόδειξη του ότι είναι υπεύθυνα άτομα , να πληρώσουν μόνοι τους το γαμήλιο τραπέζι, αφού δεν θα το έπραττε αυτός όπως είχε υποσχεθεί.

Αιτία για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ο πατέρας του έκπληκτου στο άκουσμα όλων αυτών γαμπρού, το γεγονός, ότι του απαγόρευσαν να πάει στο γάμο με την σύντροφό του καθώς ήταν χωρισμένος, ενώ αντιθέτως η πρώην γυναίκα του και μητέρα του γαμπρού, ήταν στη γαμήλια δεξίωση με τον εραστή της.

«Αφού δεν μου επιτρέψατε να είμαι εδώ με τη σύντροφό μου – είπε από μικροφώνου ο πατέρας του γαμπρού – μην περιμένετε να πληρώσω το τραπέζι».

Η συνέχεια μέσα στη γενική αναστάτωση που προκλήθηκε δόθηκε έξω από το μαγαζί στο οποίο γινόταν η δεξίωση. Ο γιός πιάστηκε στα χέρια με τον πατέρα του βρίζοντας τον που του χάλασε το γάμο και φωνάζοντάς του πως θα το πληρώσει ακριβά.

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories