ΠΑΤΡΑ: Άγριος καβγάς μεταξύ δυο ανδρών στη Ρηγα φεραίου – Τον τραυμάτισε με μπαλτά!

ΠΑΤΡΑ: Άγριος καβγάς μεταξύ δυο ανδρών στη Ρηγα φεραίου – Τον τραυμάτισε με μπαλτά!

NEOTERA

Συνελήφθη ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου στην Ρήγα φεραίου. Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου και συνελήφθη. 

Πιθανότατα να βρέθηκε στο σημείο για να δει την κατάσταση της υγείας του θύματος.

Το θύμα πάντως θα νοσηλευτεί αν και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εργάζεται στο ξενοδοχείο όπως και η σύντροφος του θύματος.

ΠΡΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:21

Το ξενοδοχείο έχει γεμίσει αίματα. Ολα συνεβησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν νεαρός μπήκε στον χώρο και ζήτησε εξηγήσεις από τον μάγειρα για μία άλλη νεαρή εργαζόμενη του ξενοδοχείου. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Στην αρχή λογόφεραν, όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο μάγειρας άρπαξε έναν μπαλτά με τον οποίον κόβει κρέας και χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι και το χέρι. Ευτυχώς δεν τον σκότωσε όμως τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ενώ ο δράστης εξαφανίσθηκε τρέχοντας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και διερευνούν την υπόθεση. Σε απόγνωση και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μια και το προσωπικό επεισόδιο έγινε μέσα στον χώρο του και μάλιστα μπροστά σε πελάτες. Φυσικά η φήμη του ξενοδοχειου δεν επηρεάζεται από ένα τέτοιο μεμονωμένο προσωπικό συμβάν, όμως ο ιδιοκτήτης είναι φανερά σοκαρισμένος από όσα διαδραματίστηκαν.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ένας άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι και στο κεφάλι, μετά από έντονη λογομαχία που είχε με άλλο άνδρα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να τράβηξε μαχαίρι κατά τη διάρκεια του καβγά για προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και αναζητείται ένας άνδρας τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στην αστυνομία.

Ανθρωποκυνηγητό των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός ατόμου το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε επεισόδιο με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, μετά από ένταση που είχε με άλλο άτομο, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση.

πηγή dete-thebest

Σχόλια:

more recommended stories