Πάτρα: Χάκαραν τραπεζική κάρτα εμπόρου και αγόρασαν παιχνίδια Playstation!Τον χρέωσαν 750 ευρώ

Μια εξωφρενική χρέωση είδε προχθές στην τραπεζική του κάρτα έμπορος της Πάτρας. Ούτε λίγα, ούτε πολλά, 750 ευρώ είχαν κάνει φτερά από τον λογαριασμό του, χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει κάποια κίνηση σε αυτόν το τελευταίο διάστημα. Σε επίσκεψη που έκανε στο σχετικό τραπεζικό κατάστημα διαπίστωσε προς έκπληξή του, πως μέσω της κάρτας του έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά, δεκάδες παιχνίδια playstation 4, κόστους εκατοντάδων ευρώ! Ο ίδιος δεν έχει κάν τη συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή, παρά μόνο ένα XBOX ONE, το οποίο απέκτησε πρόσφατα.

Το θέμα έχει προβληματίσει έντονα τον έμπορο της Πάτρας, ο οποίος αναζητά απαντήσεις, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει αυτή την κάρτα για αγορές μέσω διαδικτύου. Και σίγουρα όχι, για προιόντα της Sony Playstation.

Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητηθούν τα ίχνη των ηλεκτρονικών αγορών που έγιναν για παιχνίδια playstation, μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αν και ειδικά όταν αφορά διαδικτυακές συναλλαγές, χρήστες και εταιρείες εκτός Ευρώπης, οι διαδικασίες είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες, λόγω των εγκρίσεων που πρέπει να υπάρξουν για άρση απορρήτου.

 

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories