Το χτύπημα της εγχώριας τρομοκρατίας στα γραφεία του ΣΕΒ,  με την βομβιστική επίθεση που έγινε, αλλά και ο φόβος του ISIS και των τζιχαντιστών, έχουν φέρει συναγερμό στην ΕΥΠ και την αντιτρομοκρατική.

Πέρα από τα αυξημένα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί σε ότι αφορά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, υπάρχει  φόβος για ενδεχόμενο χτύπημα σε κάποια από τις επαρχιακές πόλεις της επικράτειας, εκ των οποίων μία από τις πρώτες στην λίστα, είναι η Πάτρα. Το σκεπτικό των μυστικών υπηρεσιών είναι απλό: Τα δρακόντεια μέτρα στις δύο μεγάλες πόλεις μπορούν να αποτελέσουν την αιτία για ένα χτύπημα σε κάποια πόλη της περιφέρειας.

Η Πάτρα  είναι μία πόλη της περιφέρειας που έχει στην επικράτεια της σημεία που μπορούν να αποτελέσουν στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων και για τον λόγο αυτό η τοπική αστυνομία, λαμβάνοντας όλα αυτά τα ενδεχόμενα υπόψη της, σε συνεργασία πάντα με την ΕΥΠ και την αντιτρομοκρατική, έχει ήδη πάρει μέτρα για να μπορέσει να προλάβει τέτοιες καταστάσεις.

Για αυτό σημεία της περιοχής, όπως το Γαλλικό Ινστιτούτο, η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (γαλλικών συμφερόντων) βρίσκονται τις τελευταίες ώρες υπό στενή επιτήρηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο patrasnews.com, για την καθημερινή σας ενημέρωση αποκλειστικά σε θέματα της Πάτρας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: 

Πηγή: patrasevents.gr