Πάτρα: Το TEDxPatras στο Forum Ανάπτυξης 2015

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Πάτρα: Το TEDxPatras στο Forum Ανάπτυξης 2015

Το Forum Ανάπτυξης 2015 και ο κύριος Αλέξης Κωστάλας, ομιλητής στο «Ελέυθερο Βήμα» και παρουσιαστής του TEDxPatras 2015, μας καλούν σε μια εκδήλωση με θέμα: «Διαδρομές προόδου για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν (Από το TED στο TEDx, από την Καλιφόρνια στην Πάτρα, από το 1984 στο 2015)».

Στα πλαίσια της φετινής θεματικής του πολυσυνεδρίου «Διαδρομές Προόδου», το TEDxPatras παρουσιάζει μια διαδρομή ιδεών και εμπειριών που αξίζει να διαδοθούν.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, 17:30-18.30 στην ΑΙΘΟΥΣΑ II του Ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Πάτρα.

Το TED ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια, ως συνέδριο, με σκοπό να φέρει σε επαφή ανθρώπους από τρείς διαφορετικούς «κόσμους»: Τεχνολογία (Technology), Ψυχαγωγία (Entertainment), Σχεδιασμός (Design). Στην πορεία, στο πνεύμα των ιδεών που αξίζει να διαδοθούν, εξελίχθηκε σε ένα πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών δράσεων παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Μεταξύ αυτών, η κοινότητα του TED δημιούργησε ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτό-οργανωμένων εκδηλώσεων με την επωνυμία TEDx.

Στην Πάτρα, το πρώτο TEDxPatras διοργανώθηκε το 2015 και “γνώρισε” προσωπικότητες με σημαντική εμπειρία στους χώρους της Τεχνολογίας, του Πολιτισμού, της Επιχειρηματικότητας και των Τεχνών με σκοπό να δώσει έμπνευση και κίνητρο για την εξερεύνηση καινοτόμων ιδεολογιών και παράλληλα να προάγει την ιδέα του υγιούς εθελοντισμού.

Την εμπειρία της διοργάνωσης και την ιδεολογία του TED θα παρουσιάσουν οι:
Κωστάλας Αλέξης, Παρουσιαστής TEDxPatras 2015,
Αλτανόπουλος Γιάννης, Συνιδρυτής και επιμελητής TEDxPatras,
Χρονοπούλου Έλενα, Μέλος Οργανωτικής Ομάδας TEDxPatras,
Ζαφειρόπουλος Σπύρος, Ομιλητής TEDxPatras,
Νικολοπούλου Θεοδώρα, Εκπρόσωπος Γραφείου Τύπου WIND – Συνεργάτης TEDxPatras 2015,
Κουνιάκης Δημήτρης, Εθελοντής TEDxPatras 2015
Τη συζήτηση συντονίζει ο Πέτρος Ψωμάς, Συν-επιμελητής TEDxPatras 2016.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου, το Forum Ανάπτυξης 2015 θα φιλοξενεί για το διήμερο των εκδηλώσεων, 21- 22 Νοεμβρίου, το περίπτερο του TEDxPatras, ως σημείο γνωριμίας και παρουσίασης του θεσμού. Στο περίπτερο του TEDxPatras θα περιμένει τους επισκέπτες και ενδιαφερόμενους μία σύντομη διαδραστική δραστηριότητα, ειδικά σχεδιασμένη για το κοινό του Forum Ανάπτυξης.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories