Πάτρα: Το… καλοκαιράκι έφερε εκατοντάδες συμπολίτες στην παραλιακή- Η μπουγάδα και το… μπανάκι στον Φάρο- ΦΩΤΟ

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Το φθινοπωρινό… καλοκαιράκι που συνεχίζεται προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους Πατρινούς να χαρούν τον ήλιο και τις υψηλές, για την εποχή θερμοκρασίες, όσο αυτές διαρκέσουν. Έτσι εκατοντάδες συμπολίτες βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλιακή ζώνη, από τον Φάρο της πόλης και μέχρι το νέο λιμάνι.

Πατρινοί κάθε ηλικίας περπάτησαν, έτρεξαν, έκαναν ποδήλατο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της παραλιακής, «χάζεψαν» την θάλασσα στα παγκάκια, ήπιαν καφέ, ενώ τα μικρά παιδιά έπαιξαν με την καρδιά τους. Η ατμόσφαιρα ήταν «γιορτινή» και όλοι έδειχνα να χαίρονται τον καλό καιρό.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα… περίεργα.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μια οικογένεια που διαμένει σε βανάκι κοντά στον Φάρος της πόλης είχε απλώσει την μπουγάδα της προκειμένου τα ρούχα να στεγνώσουν από τον δυνατό ήλιο…

Λίγο πιο πέρα μια παρέα νεαρών Ρομά έκανε το μπανάκι της στα παγωμένα και αρκετά βρόμικα νερά της περιοχής, τίποτα από τα δύο όμως δεν φάνηκε να τους πτοεί… ούτε βέβαια και τους υπόλοιπους.

thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories