Πάτρα: Το δράμα της οικογένειας του 6χρονου αγοριού μέχρι τέλους!..- Δεν εψάλη νεκρώσιμος ακολουθία

Το δράμα δεν έχει τέλος για την οικογένεια του άτυχου 6χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Τετάρτης στην Παραλία, ενώ συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι της περιοχής.

Στο σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα, λίγα λουλούδια, ένα λευκό κεράκι, λίγο λιβάνι, ένα πιάτο σπασμένο και… η πορτοκαλάδα που δεν πρόλαβε να πιει (!) εναπόθεσαν οι συγγενείς του 6χρονου αγγελουδιού, μαζί με δάκρυα και αναπάντητα ερωτηματικά.

Οι καταστηματάρχες, οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι διερχόμενοι από την οδό 25ης Μαρτίου στην Παραλία Πατρών δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

Ο άτυχος 6χρονος διέμενε μαζί με την οικογένειά του στην περιοχή, συχνά κυκλοφορούσε στην εν λόγω οδό και δυστυχώς, το απόγευμα της Τετάρτης, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή παρασυρόμενο από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το άτυχο αγόρι ετάφη τοπρωϊ στο Κοιμητήριο Παραλίας, χωρίς προηγούμενα να γίνουν όσα συνηθίζονται (νεκρώσιμη ακολουθία κλπ), αφού ήταν αβάπτιστο και οι ιερείς, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλούμενοι τους εκκλησιαστικούς κανόνες, αρνήθηκαν, αναφέρει η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ.

Σχόλια:

more recommended stories