Μία δυσάρεστη είδηση για τον τομέα της εστίασης, περιλαμβάνει η έναρξη της χειμερινής σεζόν. Ένα από τα αγαπημένα καταστήματα των Πατρινών στο οποίο έχουν διασκεδάσει γενιές και γενιές, κλείνει και δεν πρόκειται να ανοίξει τους χειμερινούς μήνες.

Ο λόγος για το ιστορικό «Banana Moon» του Γιώργου Κοτοπούλη, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστήματος Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, στο facebook γράφοντας τα εξής:

Έκλεισε ο κύκλος του Banana Moon…δεν υπάρχει λόγος να γραφτούν εδώ διάφορα ..θα έχουμε να θυμόμαστε και να συζητάμε μια διαφορετική προσέγγιση της διασκέδασης στη πόλη της Πάτρας, όπως άλλωστε έχει γίνει με ARENA, 1000χειλια, Monopoly, Orient Express, MAMOS, CALCUTA, UP TOWN, Abya Yala κλπ….& το Up Town στο Cusco-PERU για όσους είχαν την ψυχή να έρθουν …Θα έχουμε συνέχεια ….

Ευχαριστώ. Καλημέρα σας-Buenos Dias #χαμογελο_ακόμα_και_στα_άσχημα”.Θυμίζουμε ότι το Banana Moon ήταν ένα κατάστημα που είχε γράψει την δική του ιστορία στον τομέα της διασκέδασης της Πάτρας, την δεκαετία του ’80 και του ’90.

Άνοιξε και πάλι πριν από λίγα χρόνια, μετά το Orient Express. Ο Γιώργος Κοτοπούλης συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα στο Mare – Mare, ενώ δεν αποκαλύπτει κάτι για τα μελλοντικά του σχέδια.

Πάτρα: Τίτλοι τέλους για το «Banana Moon» - Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Κοτοπούλης (pics)Πάτρα: Τίτλοι τέλους για το «Banana Moon» - Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Κοτοπούλης (pics)
patrasevents