Πάτρα: Συνελήφθη 21χρονη με…ταχυδακτυλουργικές ικανότητες-Έκλεβε από αλυσίδες μέχρι πορτοφόλια και καταστήματα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, μια 21χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, η δράστιδα στη λαϊκή αγορά της Πλατείας Ομονοίας, πλησίασε 47χρονο πεζό ημεδαπό και με αιφνιδιαστική κίνηση του αφαίρεσε από το λαιμό του μια χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό και τράπηκε σε φυγή.

Για την ανεύρεση της 21χρονης πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της μετά από λίγη ώρα, στη περιοχή των Προσφυγικών  και τη σύλληψη της.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι η δράστιδα είχε διαπράξει το τελευταίο διάστημα άλλες δύο κλοπές στη Πάτρα.  Αναλυτικότερα :

•       Στις (23-8-2015), ενεργώντας από κοινού με συνεργό της, πλησίασε 86χρονο ημεδαπό και  με τη μέθοδο του εναγκαλισμού του αφαίρεσε από τη τσέπη του παντελονιού το χρηματικό ποσό των (215) ευρώ.
•       Στις (18-11-2015) αργά το απόγευμα, μαζί με δύο ακόμη γυναίκες συνεργούς της, αφαίρεσαν από προθήκες καταστήματος διάφορα προϊόντα τα οποία απέκρυψαν στα ενδύματα τους και τράπηκαν σε φυγή.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Σχόλια:

more recommended stories