Πάτρα: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα παραμονή Χριστουγέννων- Ανοίγουν ξανά την Κυριακή 27 του μήνα

Με συνεχόμενο ωράριο θα λειτουργήσουν σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας, τα οποία θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, ενώ σύμφωνα με το ωράριο που έχει προτείνει ο Σύλλογος Εμπόρων του ιστορικού κέντρου, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν έως τις 8 το βράδυ.

Και σήμερα αρκετός κόσμος αναμένεται να επισκεφθεί το κέντρο της Χριστουγεννιάτικης Πάτρας, είτε για αγορές, είτε για βόλτα.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά αύριο Χριστούγεννα και στις 26 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσουν εκ νέου την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, καθώς πρόκειται για την τελευταία Κυριακή του χρόνου.

Τα μαγαζιά λειτούργησαν και την περασμένη Κυριακή, πριν τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων το κλίμα “ζεστάθηκε”.

Επίσης συνεχίζονται σήμερα από τον Εμπορικό Σύλλογο οι εκδηλώσει στο πλαίσιο του open mall.

Στην πλατεία όλγας λειτουργεί δωρεάν παγοδρόμιο ενώ στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, το απόγευμα θα γίνουν χριστουγεννιάτικα δρώμενα.

Σχόλια:

more recommended stories