Ο επιχειρηματίας με την αλυσίδα καταστημάτων εστίασης που πρόκειται να μπει στην ομάδα της Παναχαϊκής είναι ο Δημήτρης Μάλαμας.

Πρόκειται για τον εκπρόσωπο της ιταλικής εταιρίας gima caffe hellas που έχει μπει δυναμικά στον χώρο της εστίασης, κυρίως στην περιοχή της Αττικής.

Είναι  μία εταιρία που παρά τους λίγους μήνες της εμφάνισης της έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα έχει μία φιλοσοφία που συμβαδίζει με τον αθλητισμό, αποτελώντας τον χορηγό σε ομάδες και αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο Δημήτρης Μάλαμας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη», αναμένεται να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα, καθώς η συμφωνία έχει «κλείσει» και θεωρείται ότι έχει την οικονομική επιφάνεια που του δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσει την Παναχαϊκή.

Παράλληλα, φημολογείται ότι ο Νίκος Παπαδάκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους δύο ακόμα επιχειρηματίες ώστε να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την διοίκηση για τον ρόλο και την εμπλοκή του κάθε επιχειρηματία στην ΠΑΕ.

patrasevents.gr