Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη πάνω σε αλισβερίσι ηρωίνης

Στα χέρια των Αρχών ο 38χρονος έμπορος αλλά και οι δύο πελάτες του που προσπάθησαν να διαφύγουν τη σύλληψη

Εμβρόντητοι παρακολούθησαν οι κάτοικοι της Πάτρας όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών για την σύλληψη ενός 38χρονου που διακινούσε ηρωίνη στους χρήστες της πόλης και δυο αγοραστών που τον επισκέφθηκαν.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν έναν 48χρονο και έναν 54χρονο, μόλις βγήκαν από το σπίτι του 38χρονου υπόπτου που είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση. Όμως, εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με άλλο όχημα.

Αμέσως εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και το έβαλαν στα πόδια, αλλά καταδιώχθηκαν από τους αστυνομικούς, συνελήφθησαν και πάνω τους βρέθηκε 1,2 γραμμάριο ηρωίνης που είχαν αγοράσει από τον 38χρονο έναντι 20 ευρώ.

Ο πωλητής συνελήφθη στο σπίτι του όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 2,15 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά και οδηγήθηκαν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Σχόλια:

more recommended stories