Πάτρα: Οι συμβασιούχοι του δήμου στον Παπαδημάτο

Πάτρα: Οι συμβασιούχοι του δήμου στον Παπαδημάτο

Η συντονιστική επιτροπή των 319 εργαζομένων συμβασιούχων του Δήμου Πατρέων, οι οποίοι εργάζονται με προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Νίκο Παπαδημάτο τον οποίο ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, τα οποία δημιουργούν στην καθημερινότητά τους ανασφάλεια με όλες τις δυσμενείς συνέπειες που διαμορφώνει το θολό πλαίσιο της εργασιακής τους προοπτικής.

Ο κ. Παπαδημάτος τους δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των συμβασιούχων και δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος Πατρέων θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση, η οποία διασφαλίζει το ελάχιστο για τις ανάγκες του βιοπορισμού τους, με προοπτική στο μέλλον και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν να είναι σε θέση να αποκτήσουν πλήρη και ισότιμα εργασιακά δικαιώματα.

H συντονιστική επιτροπή ευχαριστεί τον κ. Νίκο Παπαδημάτο ο για την ανταπόκρισή του στα αιτήματα των εργαζομένων συμβασιούχων και καλεί όλους τους εργαζομένους και τους φορείς σε συμπαράσταση, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών.

Η συντονιστική επιτροπή

Σχόλια:

more recommended stories