Πάτρα: ΝΕΟ πλήγμα στην τοπική οικονομία- Έκλεισαν Cibo-cibo, Greco και Bibliotheca -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λουκέτο σε τρία μεγάλα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της Πάτρας μπήκε το απόγευμα της Παρασκευής με αποτέλεσμα η τοπική οικονομία να δεχθεί ένα ακόμα καίριο πλήγμα σε μια περίοδο δύσκολη για την επιχειρηματικότητα της πόλης. Τα καταστήματα που έκλεισαν και ανήκουν στην οικογένεια Καρπή είναι το Cibo-cibo, τo Greco και το Bibliotheca, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest τις επόμενες ημέρες σειρά παίρνει και τέταρτο κατάστημα.

Έτσι ξαφνικά και μέσα σε λίγες ώρες μένουν χωρίς δουλειά, δεκάδες συμπολίτες, ενώ ανυπολόγιστες είναι ακόμα οι επιπτώσεις για μια σειρά τοπικών επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζονταν τα καταστήματα αυτά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το «λουκέτο» έγινε υποχρεωτικά λόγω έξωσης που επέβαλε τους επιχειρηματίες ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, που βρίσκεται στην συμβολή της Αγίου Ανδρέου με τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στο οποίο στεγάζονται.

Πάντως η είδηση πρέπει να «έσκασε» ως κεραυνός εν αιθρία ακόμα και για τους ίδιους τους επιχειρηματίες οι οποίοι μέχρι το μεσημέρι λειτουργούσαν κανονικά, προγραμμάτιζαν τις επόμενες μέρες και έκαναν πραγματικά παραγγελίες από τους προμηθευτές τους.

Αργά όμως το απόγευμα το κλίμα άλλαξε, τα λουκέτα οριστικοποιήθηκαν και άρχισε μάλιστα το «ξήλωμα» των εγκαταστάσεων αφού, ως φαίνεται, η απόφαση του δικαστηρίου είχε άμεση ισχύ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα απασχολεί αυτή την ώρα τους συμμετέχοντες στην συνεδρίαση του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΔΩ

thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories