Πάτρα: Νέο πλήμα- Έκλεισε μετά από 18 χρόνια λειτουργίας γνωστό, κεντρικό κατάστημα εστίασης και αναψυχής!

Συνεχίζονται δυστυχώς τα λουκέτα επιχειρήσεων στην περιοχή της Πάτρας. Αυτή τη φορά γνωστή επιχείρηση εστίασης και αναψυχής, στο κέντρο της Πάτρας και από τα γνωστά στέκια, με πολύχρονη παρουσία, από το πρωΐ της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2016 αποτελεί πια παρελθόν, γεγονός που προξένησε εντύπωση.

Ο λόγος για το «Διεθνές», επί της οδού Αράτου στο ύψος της Πλατείας Όλγας (πλ. Εθνικής Αντίστασης), το οποίο ήταν από τα στέκια που προτιμούσαν πολλοί Πατρινοί αλλά και φοιτητές. Το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργούσε στον ίδιο χώρο όπου παλιότερα είχε πρωτοανοίξει το ιστορικό καφέ – πιτσαρία της Πάτρας «Napoli».

Όσοι περνούσαν από το σημείο το πρωί έβλεπαν την σχετική ανάρτηση που είχε μπει από τον υπεύθυνο, επιχειρηματία του μαγαζιού Γιώργο Πανουτσόπουλο και ανέφερε τα περί οριστικής διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης.

Ο κ. Πανουτσόπουλος είναι και από τα βασικά μέλη του τοπικού συλλόγου καταστημάτων εστίασης και αναψυχής και μάχιμος συνδικαλιστής ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εργαζόταν στο σημείο από τότε που λειτουργούσε ως «Napoli» και ανήκε στον γνωστό και επιτυχημένο Πατρινό επιχειρηματία Χριστόφορο Πετρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έκλεισε εξαιτίας του δυσμενούς οικονομικού κλίματος λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών που πλήττει την Πάτρα και ολόκληρη την Ελλάδα.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories