Πάτρα: Μπήκε στο σπίτι και είδε όλες τις βρύσες ανοιχτές – Η εξήγηση που πάγωσε τον ιδιοκτήτη!

Ο θόρυβος που ακουγόταν από την είσοδο προερχόταν από το δικό του διαμέρισμα. Λίγα λεπτά αργότερα το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται…

Νόμιζε πως είχε νοικιάσει το σπίτι του σε μία γιατρό με το παιδί της, αλλά ανακάλυψε πως του είχε πει ψέματα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά του άφησε απλήρωτα ενοίκια και τον χρέωσε στην ΔΕΥΑΠ με 800 ευρώ και μάλιστα με έναν περίεργο τρόπο! Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετούς μήνες όταν η γυναίκα σταμάτησε να πληρώνει τα μισθώματα στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας στην περιοχή πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα. Εκείνος παραπονιόταν, αλλά άκρη δεν έβρισκε! Οι μήνες περνούσαν, τα ενοίκια δεν καταβάλλονταν και ο ιδιοκτήτης της ζήτησε να φύγει.

Κάποια στιγμή η γυναίκα αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι! Φυσικά χωρίς να πληρώσει! Άλλωστε φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εξαρχής τις κινήσεις της. Για να τιμωρήσει τον ιδιοκτήτη, αρκετές ημέρες πριν αποχωρήσει φαίνεται πως κρατούσε ανοιχτές ολημερίς και ολονυχτίς τις βρύσες του σπιτιού, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έρθει αντιμέτωπος με έναν λογαριασμό 800 ευρώ! Η γυναίκα εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως ο λογαριασμός ήταν στο όνομά του, αφού όπως φαίνεται η ενοικίαση της μονοκατοικίας δεν είχε δηλωθεί για… λόγους εφορίας.

Όταν πήγε στην ΔΕΥΑΠ τον ενημέρωσαν πως η ροή του λογαριασμού ήταν φυσιολογική μέχρι τον τελευταίο μήνα. Όμως τότε… εκτινάχτηκε στα ύψη! Ήταν προφανές ότι η ενοικιάστρια είχε αφήσει όλες τις βρύσες ανοιχτές. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σε ένα άλλο διαμέρισμα στην οδό Έλληνος Στρατιώτου, ο ενοικιαστής είχε στην κυριολεξία… ξεγυμνώσει το σπίτι! Είχε πάρει μαζί του όλα τα «ντουί», αρκετά άλλα ηλεκτρολογικά υλικά, είχε ξηλώσει τις λεκάνες, ενώ είχε προσπαθήσει να πάρει μαζί του… και ένα σώμα καλοριφέρ! Είχε αφήσει δε απλήρωτα ενοίκια 2.000 ευρώ!

Πληροφορίες: Εφημερίδα Κόσμος

Σχόλια:

more recommended stories