Πάτρα: Μια εικόνα, τόσος πόνος! Λουλούδια και κεριά για τον Νίκο Καραπάνο, ανάμεσα στα συντρίμια – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστός ο πρόωρος χαμός του Νίκου Καραπάνου, συγγενείς και φίλοι περνούν από το σημείο του δυστυχήματος, κοιτούν τα συντρίμια που παραμένουν ακόμη και σήμερα στο σημείο και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Ο Νίκος δεν είναι πια κοντά μας. Το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο γρήγορα, τόσο άδικα, το πρωί του Σαββάτου κι ενώ κινούνταν με το όχημά του στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Ολοι θέλουν να μάθουν τι έφταιξε. Πως συνέβη το κακό, πως τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και στα σημεία της θέσης του οδηγού.

Θρήνος επικράτησε στην κηδεία του αδικοχαμένου πρωτοετή φοιτητή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Νίκου Καραπάνου,χθες το μεσημέρι.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, στον κατάμεστο Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου. Αβάσταχτος ο πόνος για τα μέλη της οικογένειά του, την μητέρα του Καίτη, τον πατέρα του Κώστα, τον μεγαλύτερο αδελφό του Λεωνίδα καθώς και των υπόλοιπων συγγενων, που ήταν στην κυριολεξία απαρηγόρητοι.

Ένα μεγάλο «γιατί;» στα χείλη και των δεκάδων φίλων και συμφοιτητών του που κατέκλεισαν της εκκλησία.

Εκεί και καθηγητές του από το Πανεπιστήμιο, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον νεαρό που δεν πρόλαβε να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών για την απώλεια του φοιτητή Νικολάου Καραπάνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η είδηση του αδόκητου χαμού του πεμπτοετή φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου μαςΝικολάου Καραπάνου, που τόσο πρόωρα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί, συνεπείᾳ τροχαίου ατυχήματος, προκάλεσε τεράστια θλίψη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Νίκος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, που ήταν συνυφασμένα με τη βοήθεια και τη γιατρειά των συνανθρώπων του.

Εκφράζουμε τη βαθειά μας λύπη και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Νίκου και τους ευχόμαστε όσο κουράγιο μπορούν να διαθέτουν για να αντιμετωπίσουν αυτή την τραγική απώλεια”.

Η ΠΡΥΤΑΝΙΣ

ΒΕΝΕΤΣΑΝΑ Ε. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories