Πάτρα: “Λίφτινγκ” στις παιδικές χαρές και περίφραξη στα Ψηλά Αλώνια ετοιμάζει ο Δήμος

Πάτρα: “Λίφτινγκ” στις παιδικές χαρές και περίφραξη στα Ψηλά Αλώνια ετοιμάζει ο Δήμος

Στην αντικατάσταση των παιχνιδιών που βρίσκονται στις παιδικές χαρές της Πάτρας και στην προσαρμαγή αυτών με τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας πρόκειται να προχωρήσει η Δημοτική Αρχή το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, μετά από διαγωνισμό που διενεργήθηκε, προέκυψε εμπειρογνώμονας ο οποίος θα υποδείξει τα τρωτά σημεία στις παιδικές χαρές και θα υποδείξει τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

Το τελευταίο διάστημα πάντως εμφανίζονται περισσότερες ελλείψεις και φθορές στους χώρους παιχνιδιού απ’ ότι στο παρελθόν και δεν αποκλείεται αυτό να συνδέεται με τις συνολικές παρεμβάσεις στις οποίες θα πρέπει σύντομα να προχωρήσει ο Δήμος Πατρέων , ώστε οι παιδικές χαρές να είναι σύννομες με τις  τελευταίες προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος.

Στο μεταξύ, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που δρομολογούνται, η Δημοτική Αρχή προσανατολίζεται στην περίφραξη της παιδικής χαράς στα Ψηλά Αλώνια, κατά τα σύγχρονα πρότυπα. Κάτι που στην περίπτωση της Πάτρας ισχύει μόλις σε δύο αντίστοιχους χώρους, στο Φάρο και στην παιδική χαρά της Τερψιθέας (Αγίου Κωνσταντίνου).

tempo24.gr

Σχόλια:

more recommended stories