Φθινόπωρο τα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα, κάτι που είναι μέσα στην φύση, όμως καλό θα ήταν που και που κάποιος να τα μαζεύει.

Τα συνεργεία του δήμου Πατρέων δηλαδή. Σε αρκετές περιοχές της Πάτρας τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει από τα φύλλα των δέντρων, κάτι που φυσικά δεν βοηθά στην όμορφη εικόνα της πόλης.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τα κομμένα κλαδιά που συναντά κανείς, σε διάφορα πεζοδρόμια, έξω από τους κάδους των απορριμμάτων, «δένει» το… γλυκό.Τα κομμένα κλαδιά είναι από τους υπαλλήλους του δήμου που είχαν προχωρήσει στο σχετικό κλάδεμα των δέντρων, αφήνοντας τα όμως έξω από τους κάδους αντί να τα πετάξουν μέσα.

Όσο για τα φύλλα των δέντρων, μία τσουγκράνα χρειάζεται, δεν είναι δα και τόσο δύσκολη η δουλειά. Οι εικόνες είναι από τις σκάλες των Υψηλών Αλωνίων και από την εν λόγω πλατεία. Παρόμοιες εικόνες όμως υπάρχουν και σε άλλα σημεία της συγκεκριμένης περιοχής και όχι μόνο. 

Πάτρα: Κάποιος να μαζέψει τα φύλλα και τα κλαδιά από τα δέντρα (pics) Πάτρα: Κάποιος να μαζέψει τα φύλλα και τα κλαδιά από τα δέντρα (pics) Πάτρα: Κάποιος να μαζέψει τα φύλλα και τα κλαδιά από τα δέντρα (pics) Πάτρα: Κάποιος να μαζέψει τα φύλλα και τα κλαδιά από τα δέντρα (pics)
patrasevents.gr