Έχει τρελάνει κόσμο η φοιτήτρια στην οδό Σμύρνης, με τις εμφανίσεις της, τραβώντας τα βλέμματα, των ανδρών της γειτονιάς και όχι μόνο, πάνω της.

Η νεαρή φοιτήτρια δεν έχει μόνο μία εξαιρετική εμφάνιση, αλλά σύμφωνα με τα όσα δείχνει κάθε τόσο στους γείτονές της, ξέρει και να προβάλει τα ατού της, κάνοντας εντυπωσιακές παρουσίες μέσα από το διαμέρισμά της.

Η όμορφη φοιτήτρια βλέπετε έχει μία συνήθεια. Να κυκλοφορεί, τόσο μέσα στο διαμέρισμα της, όσο και στο μπαλκόνι της, είτε με εντυπωσιακά baby doll, είτε με τα εσώρουχα της. Το διαμέρισμα της μάλιστα δεν έχει κουρτίνες και η ίδια δεν συνηθίζει να κατεβάζει τα παντζούρια.

Γδύνεται, ντύνεται και προπαντός κυκλοφορεί σχεδόν ολόγυμνη. Καταλαβαίνετε τώρα. Στριγκάκια, τάγκα και άλλα σχετικά που φυσικά της δίνουν μία άνεση μέσα στο διαμέρισμα της, αλλά που την ίδια ώρα φέρνουν αμηχανία σε αυτούς που ζουν κοντά στο σπίτι της.

Οι άνδρες βέβαια το διασκεδάζουν, όμως οικογένειες που ζουν στην περιοχή της έχουν έρθει σε δύσκολη θέση, καθώς έχουν μικρά παιδιά που ρωτούν γιατί η κοπελίτσα της διπλανής πόρτας κυκλοφορεί  με το… βρακάκι της.

Το θέμα αυτό είχε απασχολήσει την γειτονιά κατά τον πρώτο καιρό της άφιξης της όμορφης φοιτήτριας, με τους περισσότερους να το αποδίδουν στη ζέστη που έκανε τότε. Η ζέστη πέρασε, όμως, αλλά φαίνεται ότι η καλλίγραμμη φοιτήτρια δεν παρατάει την συνήθεια της, ούτε και τον χειμώνα.

Θα πείτε «μα θα πουντιάσει το κορίτσι… ». Εσάς, όμως, τι σας νοιάζει μάνα της είστε; Για την ώρα πάντως, «ζεσταίνει» την γειτονιά! 

patrasevents.gr