Πάτρα: Δυο 16χρονες είχαν ρημάξει εμπορικά καταστήματα

Πάτρα: Δυο 16χρονες είχαν ρημάξει εμπορικά καταστήματα

Μόνο την Τετάρτη ξάφρισαν εμπορεύματα από τρία μαγαζιά και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Να «φρεσκάρουν» με νέα είδη τις γκαρνταρόμπες και τα μπουντουάρ τους, χωρίς όμως να ξοδέψουν ούτε δεκάρα, φιλοδοξούσαν δυο έφηβες Ελληνίδες που είχαν ρημάξει τα εμπορικά καταστήματα στην Πάτρα! Μόνο την Τετάρτη ξάφρισαν εμπορεύματα από τρία μαγαζιά και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Οι δύο 16χρονες επιχείρησαν το απόγευμα να «βουτήξουν» καλλυντικά συνολικής αξίας 41,20 ευρώ από ένα κατάστημα στο οποίο μπήκαν παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά τις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι και κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι κοπέλες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο ρούχα και παπούτσια αξίας 100 ευρώ από άλλα δύο εμπορικά καταστήματα!

Οι ανήλικες δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή και κατά συναυτουργία, ενώ και σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Ανήλικος είναι και ο δράστης μιας απόπειρας κλοπής που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη συνοικία του Παγκρατίου στη Λαμία. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα ο οποίος τρύπωσε σε ένα σπίτι από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, αλλά τράπηκε σε φυγή όταν είδε μπροστά του τον 45χρονο ιδιοκτήτη. Μέσα σε λίγα λεπτά, τον εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πρώτο Θέμα
Σχόλια:

more recommended stories