Πάτρα: Δυναμική πορεία από το Εργατικό Κέντρο (BINTEO)

Νεότερη ενημέρωση 12.35΄

Ολοκληρώθηκε η πορεία εργαζομένων, ελεύθερων επαγγελματιών, γιατρών, δικηγόρων, εμπόρων και δημοσίων υπαλλήλων στους κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας, στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Η πορεία κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, απ’ όπου ξεκίνησε.

Νεότερη ενημέρωση 11.40′:

Ξεκίνησε η πορεία από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας στις κεντρικές αρτηρίες της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Nεότερη ενημέρωση:

Πανό στην πρόσοψη του κτηρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Πάτρας, ανήρτησε ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με την ολοκλήρωση των ομιλιών των εκπροσώπων των εργαζομένων που συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και πριν την έναρξη της πορείας.

Οι αντιεξουσιαστές εισήλθαν στο κτήριο, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και άπλωσαν από το μπαλκόνι πανό με το σύνθημα “Καμία δίωξη στους πέντε φοιτητές αγωνιστές στην Ιταλία”.

Πρώτη ενημέρωση:

Έξω από Εργατικό κέντρο Πάτρας, επί της οδού Κολοκοτρώνη, συγκεντρώνονται εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι, έμποροι και εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και τις δυναμικές κινητοποιήσεις.

Διατρανώνουν την αντίθεσή τους στο μνημόνιο και στα επαχθή μέτρα που αυτό φέρνει στα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν πορεία στις κεντρικές αρτηρίες της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

patrastimes

Σχόλια:

more recommended stories