Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται το εξής: Η  διανομή των προϊόντων του ΤΕΒΑ -στους δικαιούχους και μόνο του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) και του Δήμου Πατρέων (αφορά περίπου 6.000 οικογένειες του προγράμματος)- θα γίνει στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/9/2016, τη  ΔΕΥΤΕΡΑ 19/9/2016 και την ΤΡΙΤΗ 20/9/2019 και ώρες από 8.00 π.μ έως 2.00 μ.μ.

Δικαίωμα παραλαβής των προϊόντων έχουν όσοι έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ως «εταίρο», το Δήμο Πατρέων και τον ΚΟΔΗΠ.

Οι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα την ημέρα της διανομής,  θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την  εγκεκριμένη αίτηση από την ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ, καθώς και την ταυτότητά τους.

Όσοι δεν  έχουν εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση, θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα, από σήμερα, με την ταυτότητά τους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Κοραή 5) ή στα κεντρικά Γραφεία του ΚΟΔΗΠ – Γούναρη 76 στο ισόγειο (υπεύθυνος Μίνως Σταμάτης), ώστε να ενημερωθούν για τον αριθμό της αίτησής τους και για την ημέρα που θα παραλάβουν τα προϊόντα.

Σε περίπτωση  αδυναμίας προσέλευσης του δικαιούχου στη διανομή, ο παραλαβών θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ, δημόσιες υπηρεσίες, ή την αστυνομία) και βέβαια την  ταυτότητά του και όχι του δικαιούχου.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων (6.000 περίπου οικογένειες, που αναλογούν σε 12.000 περίπου άτομα) και  επιπλέον επειδή  θα διανεμηθούν και νωπά-ευπαθή προϊόντα (κοτόπουλο και φέτα), ζητάμε από τους δικαιούχους την κατανόησή τους, να συνεργαστούν με τους εργαζόμενους του ΚΟΔΗΠ και του Δήμου, να τηρήσουν τις οδηγίες μας, για να αποφύγουμε απρόοπτα και να έχουμε μία αξιοπρεπή διανομή.

Συγκεκριμένα να τηρήσουν με συνέπεια τα κάτωθι:

  • Στον τόπο  διανομής, στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ δηλαδή, να προσέλθει ένα άτομο από την κάθε οικογένεια (το πιο ικανό για τη μεταφορά των προϊόντων ).
  • Στον τόπο διανομής, θα υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία διανομής που έχουν ορισθεί, για κάθε δικαιούχο.
  • Οι δικαιούχοι θα προσέλθουν αυστηρά την  ημέρα της διανομής, που  αναφέρουμε παρακάτω, με βάση τον αριθμό της αίτησής τους.
  • Άτομα που δεν δικαιούνται, με βάση τα παραπάνω, να παραβρίσκονται στον τόπο και την ημέρα της διανομής, να μην έρθουν, ώστε να εξελιχθεί ομαλά και γρήγορα η διανομή και να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτό το πρωτόγνωρο εγχείρημα και να εξυπηρετηθεί αυτό το υπερβολικά μεγάλο πλήθος την ωφελούμενων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γραφεία ΚΟΔΗΠ 2610-390983, Κοινωνικό Παντοπωλείο 2610-311561.