Πάτρα: Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ και “εισβολή” στο γραφείο του Διευθυντή – Δείτε φωτο

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Δεκάδες πολίτες έδωσαν το παρόν έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα και επι της Ακτής Δυμαίων σήμερα το πρωί.

Λίγο νωρίτερα μέλη του ΠΑΜΕ “εισέβαλαν” στο γραφείο του Διευθυντή της ΔΕΗ ζητώντας να σταματήσουν οι διακοπές ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά που αδυνατούν να αποπληρώσουν της οφειλές τους προς την επιχείρηση εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που δεν τους το επιτρέπει.

Η κινητοποίηση στην οποία κάλεσε το ΠΑΜΕ ήταν μαζική, ωστόσο ειρηνική.

Οι πολίτες κράτησαν πανό έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ ενώ και η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο ήταν διακριτική.

Ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ της Πάτρας Γιώργος Τσαπάρας μίλησε στο thebest και εξήγησε τις διαστάσεις του προβλήματος αλλά και τις κινήσεις που είναι πλέον μονόδρομος για τα σωματεία που έτσι και αλλιώς υπερασπίζονται τους οικονομικά αδύνατους πολίτες.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες η Διοίκηση της ΔΕΗ έχει εξαπολύσει νέα επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά και προβαίνει σε μαζικές διακοπές ρεύματος.

Η φοροεπιδρομή τα χαράτσια η περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά και η αύξηση της ανεργίας που μαστίζει τους εργαζόμενους, έχουν ως αποτέλεσμα τα λαϊκά νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να σπάσουν τη μοιρολατρία και να δώσουν μαχητική αγωνιστική απάντηση στην πολιτική των μνημονίων , της κυβέρνησης της Ε.Ε . Οργανωμένα μέσα από τα Συνδικάτα μας να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας και τη ζωή που μας αξίζει.


Γιάννης Πομώνης-thebest
Σχόλια:

more recommended stories