«Λάβρος» ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής για την άναρχη κατάσταση που υπάρχει στον χώρο της εστίασης, μιλώντας στην εκπομπή του Αντέννα Πάτρας 105,3 και στον Νίκο Σύφαντο.

Όπως ανάφερε ο Γιώργος Κοτοπούλης μιλώντας στην εκπομπή οι καφετέριες και τα καταστήματα στην Πάτρα είναι πολλά σε σύγκριση με τον αριθμό των κατοίκων αυτής της πόλης, με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα επιβίωσης στον κλάδο, με δεκάδες ιδιοκτήτες να χρωστούν στην εφορία και στις δημόσιες υπηρεσίες.

«Είναι θέμα χρόνου τα εντάλματα συλλήψεων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτοπούλης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής τόνισε επίσης ότι ο τρόπος ανάπτυξης του κλάδου είναι εντελώς αυθαίρετος, με αποτέλεσμα να «φυτρώνουν» παντού σαν τα… μανιτάρια καφετέριες και καταστήματα εστίασης.

Σε ότι αφορά την πανελλαδική απεργία που θα γίνει την Πέμπτη στις 12 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου, τόνισε ότι ο χώρος της εστίασης δεν συμμετέχει στην κινητοποίηση, καθώς όπως είπε δεν θέλουν να υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, με τις μισές καφετέριες να μην ανοίγουν και τις άλλες μισές να ανοίγουν κανονικά.