Πάτρα: Αναβάλλει και ο Γιάννης Αγγελάκας τη συναυλία του

Πάτρα: Αναβάλλει και ο Γιάννης Αγγελάκας τη συναυλία του

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την αναβολή της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα, με τον Γιάννη Αγγελάκα να ανακοινώνει, όπως είχε προϊδεάσει, πως ούτε εκείνος θα εμφανιστεί αύριο Σάββατο στην πόλη της Πελοποννήσου.

Με ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook αναφέρεται ότι «επειδή στην προσπάθεια φίμωσης του λόγου, της έκφρασης και της τέχνης δεν πρέπει κανείς να μένει σιωπηλός, η αυριανή συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και των 100°C στον πολυχώρο Αίγλη του Δήμου Πατρέων αναβάλλεται».

Σημειώνεται ότι εντός των ημερών θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία και πιθανόν νέος χώρος διεξαγωγής της.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πήρε θέση, σήμερα το πρωί, για τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στην Πάτρα και είχε προαναγγείλει ότι εάν ακυρωθεί η συναυλία των Rotting Christ, δεν θα παίξει ούτε εκείνος στην Πάτρα.

Αναλυτικά η προηγούμενη ανακοίνωση:

Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.

Γ.Αγγελάκας

Το όνομα του Γιάννη Αγγελάκα ενεπλάκη καθώς η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη ακυρώθηκε επειδή ο δήμος Πατρέων έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα. Η συναυλία έχει μεταφερθεί για άλλο χώρο, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν όντως θα πραγματοποιηθεί.

Η ανακοίνωση της συναυλίας των Rotting Christ προκάλεσε μία φρενίτιδα σε ακροδεξιούς, εκκλησιαστικούς και παραθρησκευτικούς κύκλους της πόλης και όχι μόνο, ενώ υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως σημειώθηκαν πιέσεις προς τη δημοτική αρχή να ακυρώσει την εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης metal συγκροτήματος.

Σχόλια:

more recommended stories