Πάτρα: Αμηχανία στο πάνελ της ΝΔ την ώρα του σεισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα χρειάστηκαν αλλά παρέμειναν ψύχραιμοι βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ που σε σε πάνελ για θέματα υγείας χθες την ώρα που εκδηλώθηκε ο ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ με επίκεντρο το Γαλαξείδι.

Σύμφωνα με το pelop.gr, όλα συνέβησαν στην Πάτρα, όπου βρέθηκε ο Βασίλης Οικονόμου προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία. Ο Τομεάρχης Υγείας συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Τομεάρχη και βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνα Φωτήλα, ενώ παρών ήτα και ο Αχαιός βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης. 

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ωστόσο και ενώ είχε τον λόγο ο Ανδρέας Κατσανιώτης, σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός 5, 3 Ρίχτερ στο Γαλαξίδι. Οι ομιλητές αγχώθηκαν λίγο, αλλά παρέμειναν στη θέση τους.

Εξελίσσεται ομαλά

Ομαλά κινείται η μετασεισμική δραστηριότητα στον Κορινθιακό, μετά το χθεσινό σεισμό των 5,3 της κλίμακας Ρίχτερ στο Γαλαξείδι, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας που επισκέφθηκε το πρωί την περιοχή.

Ο κ. Λέκκας τόνισε οτι είναι κρίσιμο να περάσει το 48ωρο απο το χθεσινό σεισμό και πρόσθεσε οτι ο μεγαλύτερος μετασεισμός που έχει σημειωθεί έως τώρα, είναι της τάξεως των 3,5 Ρίχτερ.

Οι σεισμολόγοι μέχρι τη συμπλήρωση του 48ώρου παραμένουν επιφυλακτικοί και παρακολουθούν το φαινόμενο.

Σχόλια:

more recommended stories