Κρίσιμη συνέλευση από τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, το απόγευμα της Δευτέρας, στην Αγορά Αργύρη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί θα συζητηθούν σημαντικές αλλαγές στο καταστατικό που θα αφορούν ημερίδες, κώδικα δεοντολογίας, συνέδρια, εκπαίδευση προσωπικού, τηλεδιάσκεψη και πολλά ακόμα που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός του καταστατικού και γενικότερα του τομέα της εστίασης στην περιοχή, καθώς το σημερινό καταστατικό θεωρείται παλαιωμένο αφού δεν έχει αλλάξει από το 1967 όπου και ιδρύθηκε ο σύλλογος.

Αυτό που ζητούν στο προεδρείο του συλλόγου, μέσα από τον εκσυγχρονισμό του καταστατικού, είναι η συμμετοχή και των επαγγελματιών εκτός της Πάτρας που λειτουργούν τα καταστήματα τους σε περιοχές όπως το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Δυτική Αχαΐα κτλ.

Σε κάλεσμα του, μάλιστα, στο facebook, ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Γιώργος Κοτοπούλης αναφέρει τα εξής: «Συνάδελφε, περιμένουμε να έρθεις σήμερα Δευτέρα στις 18:00,  στην Αγορά Αργύρη που θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση. Θεωρούμε την παρουσία σου απαραίτητη για να ψηφίσεις, ώστε να αλλάξουν σημαντικά ζητήματα στο Σύλλογο μας.  Για να πάμε μπροστά, έλα κοντά».

patrasevents.gr