Πάτρα: Έντονα παράπονα των κατοίκων για την κατάσταση της πλατείας των Βραχνεΐκων- Γεμίζει περιττώματα και όχι μόνο… ΦΩΤΟ

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Εξοργισμένοι για την κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά της πλατείας των Βραχνεΐκων που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι επικοινώνησαν με το thebest.gr. Όπως καταγγέλλουν, επισυνάπτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, τα βράδια στο σημείο συγκεντρώνονται διάφοροι νεαροί οι οποίοι δεν σέβονται τον χώρο.

Τον βρομίζουν, γράφουν συνθήματα στα πλακάκια ενώ προχωρούν και σε άσεμνες πράξεις δημοσίως. Όπως υποστηρίζουν οι συμπολίτες για τα όσα συμβαίνουν στην παιδική χαρά έχει ενημερωθεί εγγράφω ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος, το τοπικό αστυνομικό τμήματα καθώς και ο ιερέας της ενορίας.

Όμως, προσθέτουν, οι νεαροί δεν δείχνουν να συνετίζονται περά τις επανειλημμένες συστάσεις που τους έχουν γίνει.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, σύμφωνα με τους κατοίκους, τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί και είναι ενδεικτικές της άσχημης εικόνας που παρουσιάζει η παιδική χαρά, η οποία συχνά γεμίζει με περιττώματα, προφυλακτικά κ.α.

 

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories