ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το δικό της ανοικτό Mall θα αποκτήσει σύντομα η Πάτρα – Συμμετέχουν 129 καταστηματάρχες

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το δικό της ανοικτό Mall θα αποκτήσει σύντομα η Πάτρα

Το δικό της ανοικτό Mall θα αποκτήσει σύντομα η Πάτρα, στο κέντρο της πόλης, καθώς συγκροτείται δίκτυο τοπικών επιχειρήσεων, που θα προσφέρει ευκαιρίες στους καταναλωτές και στόχο έχει την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Το Open Mall Πάτρας είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα και η σχετική ιδέα ανήκει στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας και τον πρώην γραμματέα του Θανάση Μανθόπουλο.

Στο εγχείρημα  συμμετέχουν 129 εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου, που θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν τους καταναλωτές, με διάφορα δέλεαρ και προσφορές.

Το Ανοικτό Μall περικλείεται από τις οδούς  Ζαΐμη. Αλ.Υψηλάντου, Τσαμαδού και Αγίου Ανδρέου. Στις βασικές εισόδους όπως και στα 129 καταστήματα θα υπάρχει ειδική σήμανση.

Παράλληλα, στις πλατείες Γεωργίου και Εθνικής Αντίστασης (Όλγας) και Τριών Συμμάχων θα λειτουργούν ενημερωτικά κιόσκια.

Προβλέπεται επίσης η δημιουργία ενός κεντρικού site  για την προβολή των καταστημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε χθες στη διάρκεια εκδήλωσης στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, από τον ειδικό γραμματέα του Συλλόγου Γιάννη Μπάλαρη.

thebest

Σχόλια:

more recommended stories