Οι πρώτες πληροφορίες για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού- Πώς θα προκύψει η Βασίλισσα του;

Σε ρυθμούς καρναβαλιού θα αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά η Πάτρα. Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 και οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Οι Πατρινοί περιμένουν κάθε χρόνο με λαχτάρα αυτή την στιγμή η οποία πάντα συνοδεύεται από κέφι, χορό και τραγούδια (πολλές φορές και από παρά- τράγουδα). Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτή η βραδιά της τελετής έναρξης είναι από αυτές που η Πάτρα θυμάται για αρκετό καιρό.

Την τελετή έναρξης για φέτος έχει επιμεληθεί ο ντραμίστας Νίκος Τουλιάτος. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περίπου 110 καλλιτέχνες. Οι 35 από αυτούς είναι επαγγελματίες ενώ πάνω στην σκηνή θα δούμε μαθητές (ωδείων, μουσικών σχολών κλπ), μουσικά σχήματα και γκρουπάκια που θα δώσουν στην νύχτα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού ξεχωριστό χρώμα και ήχο.

Όσο για την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2016;

Στην τελετή έναρξης δεν θα δούμε την Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής έναρξης οι υπεύθυνοι να προκηρύξουν την “πολυπόθητη” θέση και όσες κοπέλες το επιθυμούν μπορούν να είναι υποψήφιες για αυτήν.

Πηγή: thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories