Ν. Νικολόπουλος: «Δήμαρχε, να σου γνωρίσω τους ελεγκτές του έργου σου»

Συνεχίζει τη στελέχωση του σχήματος παρακολούθησης του δημοτικού έργου ο Ν. Νικολόπουλος. Παράλληλα, ο επικεφαλής της Νέας Πάτρας ζήτη σε συνάντηση, με επιστολή του, από τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

Ο Νίκος Νικολόπουλος συγχαίρει και γραπτώς τον κ. Πελετίδη για την επανεκλογή του και του εύχεται η νέα δημαρχιακή του θητεία να είναι γόνιμη και επωφελής.

Του κάνει γνωστό ότι θα τον στηρίξει σε κάθε αναπτυξι- ακή πρωτοβουλία και κάθε δράση που θα υπηρετεί τις ανάγκες της Πατραϊκής κοι- νωνίας, υπό τους αυτονόητους όρους της διαφάνειας και της νομιμότητας.

Τη συνάντηση τη ζητά προκειμένου να τον επισκεφθεί με τους συνεργάτες του «που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι παρακολούθησης των τομέων του δημοτικού έργού, προκειμένού να συζητήσουν με εκ τον σύνεγγυς τους τρόπους με τους οποίούς μπορεί να επιτεφχθεί αυτή η δημοκρατική διαδικασία παρακολούθησης του έργού της Δημοτικής Αρχής και η συνεργασία με τους αιρετούς και υπηρεσιακούς συνεργάτες σας και τα στελέχη των υπηρεσιών και οργανισμών του Δήμου».

Εξάλλου, ορίστηκαν ακόμα 14 στελέχη ως υπεύθυνοι τομέων του δημοτικού έργου.

Συγκεκριμένα:

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Βασιλική Βάρδα Δημοτική Βιβλιοθήκη Ανδριάννα Βελλοπούλου Κοινωνικό Χορευτικό«Σχολείο» Σοφία Καλογεροπούλου Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Όλγα Κουτροπούλου Τουρισμός & Μαγαζιά Εστίασης Βασίλης Λάγαρης Υπεύθυνος Κινητοποίησης Νίκος Λαζανάς Πρώην Δήμος Μεσσάτιδος Όλγα Μοίραλη ΑμΕΑ Γιώργος Μπεντενίτης Διευθυντής Λέσχης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ Αριστείδης (Άρης) Νικολόπουλος Κοινωνικός τομέας-κακοποιημένες γυναίκες – μονογονεϊκές οικογένειες Αθανασία Παναγιωτοπούλον Γραμματεία Κινητοποίησης Ελένη Παπούλη και Δήμητρα Σταματοπούλου Κοινωνικό Μουσικό Φροντιστήριο-Πολιτισμός Γιώργος Παράμερος ΑΔΕΠ Στεφανία ώρου Υπεύθυνη Web ΤΥ & Ηλεκτρονικών ΜΜΕ Ευγενία Σερέτη.

Πελοπόννησος

Σχόλια:

more recommended stories