Κ. Αχαϊα: Ετοιμάζονται ξανά για “έφοδο” στην Πάτρα οι αγρότες – 6ωρος αποκλεισμός της Πατρών-Πύργου

Κλιμακώνουν πλέον τον αγώνας τους οι αγρότες της Αχαϊας και της Δυτικής Ελλάδος, αφού δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

«Δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας για να αναστείλουμε τον αγώνα μας, δε βγήκε κάτι που να μας ικανοποιεί από την προχθεσινή σύσκεψη», τόνισε στο Patrastimes.gr ο εκπρόσωπος του συντονιστικού του μπλόκου των αγροτών της Κάτω Αχαγιάς, Χρ. Μπεκίρης.

Σημειώνουμε πως στη χθεσινή σύσκεψη του οργάνου αποφασίστηκε για σήμερα και αύριο 6ωρος αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαγιάς, από τις 4 το μεσημέρι έως και τις 10 το απόγευμα, ενίσχυση των κινητοποιήσεων και εντός της εβδομάδας εισβολή – άγνωστο πότε – στην Πάτρα για παραστάσεις διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους οχήματα, με “στόχους” Τράπεζες, Εφορίες και άλλους οργανισμούς.

Επιπροσθέτως, όσον αφορά στην Αιγιάλεια, οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, κλείνοντας τη NEO Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων, από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Στη «μάχη» και οι αγρότες του Κεφαλόβρυσου Αιτωλοακαρνανίας και του Κουρτεσίου Ηλείας.

Σχόλια:

more recommended stories