Εκστρατεία αγάπης από τους γιατρούς της Αχαΐας προς τους πρόσφυγες της Λέσβου.

Μετά την αποστολή που είχαν κάνει οι γιατροί της ΕΙΝΑ στην Λέσβο, βοηθώντας και παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες στους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν κατακλύσει στο νησί, οι Αχαιοί γιατροί αποστέλλουν νέα ανθρωπιστική βοήθεια.

Με πρωτοβουλία του διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Ανδρέα Ηλιάδη και των γιατρών της Αχαΐας συγκεντρώθηκαν δεκάδες κούτες από φάρμακα, νοσηλευτικό και ιατρικό υλικό, το οποίο θα ταξιδέψει για να δώσει βοήθεια στους πρόσφυγες της Λέσβου.

Στην ανθρωπιστική αυτή εκστρατεία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της ΜΕΘ Παίδων, το ΕΚΑΒ, αλλά και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που μετά από εντολή του διοικητή του, Χαραλάμπου Μπονάνου κινητοποιήθηκε για να στείλει εξεταστικές κλίνες και φορεία στο ακριτικό νησί.

Το υλικό συγκεντρώθηκε και το «καραβάνι αγάπης» πρόκειται να δώσει μία σημαντική βοήθεια στους πρόσφυγες της Λέσβου που έφυγαν από εμπόλεμες ζώνες, περνώντας την θάλασσα του Αιγαίου, με κίνδυνο να πνιγούν, ελπίζοντας σε μία καλύτερη ζωή.

Από την ΜΕΘ

«Καραβάνι αγάπης» από την Πάτρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου (pics) «Καραβάνι αγάπης» από την Πάτρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου (pics) «Καραβάνι αγάπης» από την Πάτρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου (pics) «Καραβάνι αγάπης» από την Πάτρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου (pics) «Καραβάνι αγάπης» από την Πάτρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου (pics)

Από το ΕΚΑΒ

«Καραβάνι αγάπης» από την Πάτρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου (pics) «Καραβάνι αγάπης» από την Πάτρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου (pics)

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

«Καραβάνι αγάπης» από την Πάτρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου (pics)
patrasevents.gr