Δυτική Ελλάδα ΤΩΡΑ: Ανεμοστρόβιλος “ρήμαξε” Λεχαινά, Γαστούνη Βαρθολομιό – Χωρίς ρεύμα στη Δυτική Αχαϊα-Αυτοκίνητο καταπλακώθηκε από δένδρο-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μεγάλες καταστροφές σε Λεχαινά, Αρετή, Γαστούνη, Βαρθολομιό, Μυρσίνη Ηλείας σε κτίρια, υποδομές, επιχειρήσεις, δέντρα από ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την περιοχή. Αναφορές για απίστευτες εικόνες.

Σημαντικές ζημιές σε καλλιέργειες στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας. Δυο κολώνες της ΔΕΗ στο Λάππα ξηλώθηκαν προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών στη Δυτική Αχαΐα. Δένδρα έπεσαν από τους ισχυρούς ανέμους στα Σαγέικα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοκίνητο καταπλακώθηκε από δένδρο. Ο δρόμος από Λάππα προς Άραξο είναι κλειστός.

Πτώση δένδρου σημειώθηκε και στην Παραλία Πατρών ενώ επί της Πατρών Πύργου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση περιστατικών.

14.49 Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” νωρίτερα τα Λεχαινά Ηλείας και τα Μποντέικα στο Λάππα Αχαίας προκαλώντας πολλές πτώσεις δένδρων και καταστροφές σε καλλιέργειες της περιοχής. Επί τόπου σπεύδουν κλιμάκια της πυροσβεστικής για να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories