Δυτική Ελλάδα: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για την εγκληματική που οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά και ξέπλενε «μαύρο» χρήμα!

Εγκληματική οργάνωση με έντονο «άρωμα»… νύχτας, εμπόριο ναρκωτικών και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος ξεσκέπασε μετά πολύμηνη έρευνα το τμήματος δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Συνείδηση, η τοπική αστυνομία ξετύλιξε χθες το κουβάρι κάνοντας το «μπάμ» σε μία υπόθεση που παρακολουθούσε εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη 9 Ελλήνων, 7 εξ’ αυτών στο Αγρίνιο.

Ένας στο Βάλτο και ένας στα Ιωάννινα, ενώ ο κατάλογος των συλλήψεων αναμένεται να μεγαλώσει όσο η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση είναι πολυμελής (μέχρι την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ δεν είχε γίνει γνωστό αν εμπλέκονται αλλοδαποί) με πλήρη δομή και ιεραρχία.

Διακινούσαν και εμπορεύονταν ναρκωτικά σε ολόκληρη την περιοχή και εκτός Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ξέπλεναν μαύρο χρήμα.

Την ίδια στιγμή φέρονται να εμπλέκονται και σε υποθέσεις παράνομων πωλήσεων αυτοκινήτων.

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της αστυνομίας.

Πρόκειται για μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει σάλο στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όσο η έρευνα αποκαλύπτει σε νεότερα στοιχεία και ευρήματα.

Μάλιστα σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες κάποιοι εκ των συλληφθέντων σχετίζονται με παλαιότερες υποθέσεις νύχτας στην περιοχή και κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές.

Σχόλια:

more recommended stories