Δυνατούς αγώνες και καλά πλασαρίσματα στην 7η και 10η θέση για τις Χριστίνα Αθανασοπούλου και Στέλλα Λαδάκη

Δυνατούς αγώνες και καλά πλασαρίσματα στην 7η και 10η θέση για τις Χριστίνα Αθανασοπούλου και Στέλλα Λαδάκη

Δυνατούς αγώνες και καλά πλασαρίσματα στην 7η και 10η θέση για τις Χριστίνα Αθανασοπούλου και Στέλλα Λαδάκη επιφύλαξε το Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στο Μέτσοβο το σαββατοκύριακο 17-18/10/16. Στο πρώτο τεστ της χρονιάς η Αθανασοπούλου έδωσε δυνατούς αγώνες και έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες με 3-2.

Η Λαδάκη που για τη φετινή χρονιά θα αγωνισθεί ως δανεική από τα Χανιά με την Πατρινή ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό και κατέκτησε τη 10η θέση. “Ήταν ένα καλό τεστ που παρότι είναι νωρίς ακόμα μας έδωσε χρήσιμα συμπεράσματα.

Είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα είναι ιδιαίτερη χρονιά για τη Χριστίνα. Η προετοιμασία στη Σερβία φαίνεται να αποδίδει καρπούς και σε συνάρτηση με τις καθημερινές προπονήσεις θα μας πάνε ένα βήμα παραπάνω που είναι η σταθερή παρουσία στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας. Η Στέλλα που θα αγωνισθεί φέτος με τη ομάδα μας είναι μια καλή μονάδα όπου μαζί με τη Χριστίνα και τις άλλες κοπέλες θα βοηθήσουν πολύ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για την διαδικασία των μπαράζ, αν καταφέρουμε να βγούμε πρωταθλητές.” δήλωσε ο κ.Κατσικαδέλης.

Σχόλια:

more recommended stories