Οι Πατρινοί λατρεύουν την θάλασσα τους…

Την αγαπούν και όταν οι μέρες ακόμα και μέσα στο χειμώνα «μυρίζουν» καλοκαίρι, τότε δεν χάνουν την ευκαιρία να πηγαίνουν κοντά της.

Οι τελευταίες ημέρες, παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει για τα καλά στον Νοέμβριο και πλησιάζουμε στην καρδιά του χειμώνα, είναι καλοκαιρινές, τόσο σε ότι αφορά την ηλιοφάνεια και την ατμόσφαιρα, όσο και σε ότι έχει να κάνει με την θερμοκρασία. Οι παραλίες, έτσι, γύρω από την Πάτρα, εκεί που είχαν ερημώσει, «είδαν» τον κόσμο να έρχεται και πάλι κοντά τους, κοντά στην θάλασσα και στην ηρεμία της.

Άλλοι μόνο για να αγναντέψουν και να χαζέψουν την μαγεία της, άλλοι έτσι για να συλλογιστούν και να καθαρίσουν το μυαλό τους, άλλοι για να πιουν έναν καφέ και για να βολτάρουν, άλλοι για να ψαρέψουν και άλλοι για να κάνουν το μπάνιο τους.

Γιατί υπάρχουν και αυτοί που συνεχίζουν τα μπάνια τους, με την θάλασσα να είναι ιδιαίτερα ζεστή και ακόμα πιο υπέροχη από ότι τους καλοκαιρινούς ή τους φθινοπωρινούς μήνες.

Ώρες – ώρες είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή των κοντινών παραλιών γύρω από την πόλη με τους Πατρινούς, σε κάθε ευκαιρία να τρέχουν κοντά στην θάλασσα.

Η θάλασσα έτσι και αλλιώς είναι πανέμορφη. Στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε. Στην χώρα που δεν κάνει κρύο ποτέ…

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και οι Πατρινοί έτρεξαν στη θάλασσα τους, Νοέμβρη μήνα (pics)Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και οι Πατρινοί έτρεξαν στη θάλασσα τους, Νοέμβρη μήνα (pics)Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και οι Πατρινοί έτρεξαν στη θάλασσα τους, Νοέμβρη μήνα (pics)Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και οι Πατρινοί έτρεξαν στη θάλασσα τους, Νοέμβρη μήνα (pics)Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και οι Πατρινοί έτρεξαν στη θάλασσα τους, Νοέμβρη μήνα (pics)
Πηγή: patrasevents.gr