Γνωστό καφέ, από τα ωραιότερα της Πάτρας αλλάζει γειτονιά, πάει Ρήγα Φεραίου

Είναι από τα πιο αγαπημένα στέκια στο κέντρο της Πάτρας εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια που λειτουργεί και τώρα όπως είδαμε, θα αλλάξει σημείο κατεβαίνοντας λίγο πιο κάτω, στο κομβικό σημείο του κάτω μέρους της Γεροκωστοπούλου, στη γωνία σχεδόν με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Ο λόγος για το γνωστό καφέ – μπαρ Maizon που οι Πατρινοί (νεολαία και μεγαλύτεροι) γνώρισαν και έκαναν στέκι τους στην γνώριμη γωνία της Μαιζώνος και Ερμού, στο ισόγειο παλαιού οικήματος όπου άλλοτε λειτουργούσε επιχείρηση με καλσόν και κάλτσες, από τα καλύτερα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας. Οι υπεύθυνοι του χώρου για τους δικούς τους λόγους (κακά τα ψέματα ένας μεγάλος όγκος κόσμου και κατά συνέπεια πελατών έχει πλέον μεταφερθεί στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου) επιλέγουν να μεταφερθούν και να αλλάξουν σημείο λειτουργίας.

Η ένδειξη «café Maizon coming soon – προσεχώς» ήδη φιγουράρει στο νέο χώρο που επίσης λειτουργούσε πρωτύτερα ως καφέ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το νέο Maizon αναμένεται να είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό στον ολοκαίνουριο χώρο του λίαν συντόμως, έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2016.

thebest

Σχόλια:

more recommended stories