Αχαία: Άνοιξαν οι Εθνικές οδοί Πατρών-Κορίνθου, Πατρών-Πύργου και Πατρών-Τριπόλεως

Νεότερη Ενημέρωση 21.08

Ανοιχτές και πάλι είναι οι Εθνικές Οδοί Πατρών-Κορίνθου και Πατρών- Πύργου, με τους αγρότες να επαναλαμβάνουν την επόμενη κινητοποίηση τους για το απόγευμα της Πέμπτης.

Νεότερη Ενημέρωση 18.43

Πιστοί και απόψε στο προκαθορισμένο ραντεβού τους με τους αποκλεισμούς των δρόμων οι αγρότες, που έχουν επιλέξει συγκεκριμένα τμήματα σε Πατρών – Πύργου και Πατρών-Κορίνθου για τα μπλόκα, ώστε να έχουν την δυνατότητα οι οδηγοί της διέλευσης από τις Παλαιές Εθνικές οδούς, όπως δήλωσε στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αχαίας, Διονύσης Μαυρόγιαννης.

Νεότερη Ενημέρωση 27/1/ 07.27′

Στην κυκλοφορία μέχρι το επόμενο μπλόκο που για σήμερα Τετάρτη θα είναι επι τρείς ώρες – από τις 6 έως τις 9 το βράδυ – στην Πατρών Πύργου στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαγιάς, για δύο ώρες  – από τις 7 έως τις 9.00 το βράδυ στην Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Αγρινίου (το ίδιο θα ισχύσει και για το μπλόκο της 111 στο Σταροχώρι), έχουν δοθεί οι εθνικοί οδοί στην περιοχή.

Ανάλογο σκηνικό αναμένεται για σήμερα και στην Πατρών – Κορίνθου στο Αίγιο, αλλά και στο ύψος του Ισθμού ενω την ίδια ώρα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αγροτών της Αιγιάλειας κ. Χελάκη “Μετά την Πέμπτη οι αγρότες της περιοχής επιφυλάσσουν εκπλήξεις στους κυβερνώντες”.

Νεότερη Ενημέρωση 21.15

Στην κυκλοφορία παραδόθηκαν και πάλι λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης οι Εθνικές οδοί Πατρών-Κορίνθου και Πατρών-Πύργου, τις οποίες οι αγρότες στο δύο μπλόκα του Αιγίου και της Κάτω Αχαίας, είχαν αποκλείσει, στο πλαίσιο της δίωρης καθημερινής τους κινητοποίησης.

Στις 9 ακριβώς άνοιξε και το μπλόκο στην Πατρών-Τριπόλεως στο Σταυροδρόμι.

Αρχική Ενημέρωση 18.30

Με τους βραδινούς δίωρους αποκλεισμούς και σήμερα κλιμακώνουν την στάση τους μέχρι τις 9 το βράδυ, οι αγρότες του Αιγίου και της Κάτω Αχαίας τις Εθνικές Οδούς Πατρών-Κορίνθου και Πατρών-Πύργου.

Το μέλος της συντονιστικής  επιτροπής αγροτών της Αιγιάλειας Θανάσης Χελάκης, μιλώντας   στο patrastimes.gr, υποστήριξε ότι από Πέμπτη οι αγρότες θα κάνουν και νέες κινήσεις, που θα προβληματίσουν περισσότερο την κυβέρνηση, στην οποία  έστειλε το μήνυμα, ότι αν θέλει διάλογο, θα τον κάνει με ανοιχτά μπλόκα και από το μηδέν.

«Όσο δεν δέχεται τα αιτήματά μας, δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με τον πρωθυπουργό. Τα μπλόκα είναι η δύναμη μας και με μικρές εξαιρέσεις ο Ελληνικός λαός μας ζητά να συμβάλλουμε στον συνολικό αγώνα απόσυρσης του εν λόγω προσχεδίου του ασφαλιστικού που θα οδηγήσει στον Καιάδα, γενεές ολόκληρες».

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories