Αχαία: Πρωτιά ΜεΪμαράκη στα Καλάβρυτα .– Μόνο το εκλογικό τμήμα στη Βότση ανοιχτό μέχρι 7.30 μ.μ.–85% η συμμετοχή στην Πάτρα

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ      ΑΚΥΡΑ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ       133             85         47            1

Νεότερη Ενημέρωση 18.47′

7.500 χιλιάδες μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας από την Αχαϊα αναμένεται να έχουν ψηφίσει μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες. Η εκτίμηση που υπάρχει απο την εφορευτική επιτροπή είναι πως σε πολλά εκλογικά τμήματα της Πάτρας η συμμετοχή θα αγγίξει και το 90% σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ενω σε επίπεδο νομού θα φτάσει το 81 με 83%. Ενδεχεται σε ορισμένα εκλογικά τμήματα να δοθεί παράταση της εκλογικής διαδιακσίας κατα μισή ώρα

Νεότερη ενημέρωση 18.19΄

Συνεχίζεται αμείωτη και χωρίς προβλήματα η προσέλευση των ψηφοφόρων για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Στην Αχαϊα, μέχρι τις 5.00 μ.μ. είχαν ψηφίσει 6.554 μέλη.

Λαμβανομένου υπ’ όψιν των στοιχείων του α’ γύρου των εκλογών, όπου είχαν ψηφίσει περίπου 9.000 μέλη της ΝΔ, αναμένεται ότι μέχρι το κλείσιμο της κάλπης η συμμετοχή θα κυμανθεί στο 80% περίπου.

Πρώτη ενημέρωση 14.41′ 

Ξεπέρασαν τις 280.000 οι νεοδημοκράτες, που έχουν προσέλθει στα εκλογικά τμήματα της χώρας και είχαν ψηφίσει για το νέο πρόεδρο του κόμματος.

Τα μέλη του κόμματος και η εφορευτική επιτροπή, εκτιμούν ότι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, θα έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα, περί τα 300.000 μέλη, αφού παρά τις καιρικές συνθήκες, η προσέλευση είναι μεγάλη μέχρι τώρα.

Αμείωτη η προσέλευση και στην Αχαία, όπου τα στοιχεία του κόμματος, μιλούν για 4.350 μέλη, που ήδη πέρασαν από τις κάλπες, ενώ μαζικά περιμένουν την σειρά τους και οι υπόλοιποι, για να επιλέξουν το νέο πρόεδρο του κόμματος.

patrastimes

Σχόλια:

more recommended stories