Αυτοκτόνησε δευτεροετής φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών!

Αυτοκτόνησε 20χρονος φοιτητής – Συγκλονισμένη η Πανεπιστημιακή Κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών

«Πάγωσε» η Πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας 20χρονου φοιτητή της  Φιλοσοφικής Σχολής. Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι της γιαγιάς του στη Λαμία.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 το μεσημέρι στη Δαμάστα.

Το τραγικό συμβάν, όπως αναφέρει το lamiareport, έγινε λίγο πριν τις 2:00΄ χθες το μεσημέρι στο χωριό Θερμοπύλες στη Λαμία.

O 20χρονος φοιτητής πήγε το πρωί στη Λαμία με τη μητέρα του για μια δουλειά. Στη συνέχεια όμως έφυγε μόνος του και πήγε στις Θερμοπύλες στο σπίτι της γιαγιάς του. Εκεί πήγε κατευθείαν στον επάνω όροφο του σπιτιού. Μετά από λίγο η γιαγιά που ήταν στο ισόγειο άκουσε έναν πυροβολισμό. Όταν ανέβηκε στον επάνω όροφο βρήκε τον εγγονό της πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Εκείνη την ώρα έφτασε στο σπίτι και ο θείος του 20χρονου. Προσπάθησε να του κάνει μαλάξεις για να επαναφέρει στη ζωή τον 20χρονο ανιψιό του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το παιδί βρέθηκε νεκρό πυροβολημένο σχεδόν εξ επαφής στο στήθος με καραμπίνα. Μετά από την έρευνα η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός του 20χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια στη Λάρισα, όπου νωρίς σήμερα το πρωί έγινε η νεκροψία νεκροτομή. Όπως ήταν φυσικό η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στο χωριό του τη Δαμάστα και την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, πολύ καλό μαθητή και τώρα δευτεροετή φοιτητή της Φιλοσοφικής στην Πάτρα.

Σχόλια:

more recommended stories