Έπιασαν τον δράστη του μαχαιρώματος στην Πάτρα – Αναζητούνται και οι συνεργοί του

To περιστατικό είχε γίνει σε κεντρική πλατεία της πόλης όταν πάνω σε καυγά ένας 19χρονος είχε βγάλει μαχαίρι και είχε τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα το 29χρονο θύμα

Ενάμισι μήνα μετά τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 28χρονου στην πλατεία Παπανδρέου στην Πάτρα, ταυτοποιήθηκε ο 19χρονος φυσικός αυτουργός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται ένας 28χρονος, ένας 29χρονος και άλλοι δυο συνεργοί τους που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη. Ο 28χρονος ήταν αυτός που καυγάδισε με τον συνομήλικό του το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου, καθώς είχαν διαφορές μεταξύ τους και συναντήθηκαν για να τις λύσουν. Δεν τα κατάφεραν, όμως, και κάλεσε… ενισχύσεις με αποτέλεσμα να φτάσουν οι υπόλοιποι νεαροί.

Πάνω στον καυγά όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, ο 19χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στον θώρακα το 28χρονο θύμα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, «Παναγία η Βοήθεια». Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζοί, αλλά ο 28χρονος που ξεκίνησε τον διαπληκτισμό αναγνωρίστηκε άμεσα. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο.

Σχόλια:

more recommended stories