Φούτμπολ Λιγκ: Ο Παναιγιάλειος πήρε το Αχαϊκό ντέρμπι με την Παναχαϊκή μέσα στην Πάτρα!

Τεράστιας σημασίας νίκη κατέκτησε στο ντέρμπι της Πελοποννήσου ο Παναιγιάλειος, στην 11η αγωνιστική της Football League. Νίκησε 1-0 την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό με γκολ του Σπίνουλα στο 83′.

Αφού έχασαν τη νίκη με τη Λάρισα εξαιτίας ενός γκολ του τερματοφύλακα, οι Πατρινοί έχασαν σήμερα και το ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο από έναν παλιό τους παίκτη.

Διότι μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι κόλλησε στην ισοπαλία. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν εκμεταλλευτεί την υπεροχή τους στο ξεκίνημα (που απέφερε κάποιες καλές ευκαιρίες) και οι γηπεδούχοι είχαν δει, ανάμεσα στ’ άλλα, και το δοκάρι να σταματά σουτ του Στεργίδη.

Σε μια αντεπίθεση όμως στο 83’ ο Σπίνουλας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ξεπέρασε και τον Αθανασόπουλο και πλασάροντας από πλάγια θέση, πλήγωσε την παλιά του ομάδα (0-1).

Το κυριότερο όμως είναι ότι λύτρωσε τη… νυν, χαρίζοντας το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα και επιτρέποντας να βγει επιτέλους από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Αθανασόπουλος, Παπανικολάου (87′ Μητρόπουλος), Ασίγκμπα, Κάργας, Ι. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Πινδώνης (73′ Τρίγκας), Στεργίδης, Πέδρο (94′ Χαρτσιάς), Σιατραβάνης, Τζίλας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γ. Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Κολόκας, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Πέριτς (78′ Μίλιτς), Μπουρλάκης (60′ Ζουνίνιο), Σκαρτσίλας (92′ Σταμόγιαννος).

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories